Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Foodcoop Odin neemt Ekoplaza Veenendaal over

Per maandag 9 januari aanstaande dragen Bernadette en Lidwien Kamphuys hun winkel Ekoplaza over aan Odin. De winkel wordt daarmee de 32e winkel van biologische coöperatie Odin en gaat na de overdracht verder onder de naam Odin Veenendaal.

Lidwien en Bernadette
 
In 2011 namen Bernadette en Lidwien de winkel over van hun broer. "Ondanks ons enthousiasme hebben wij de afgelopen paar jaar persoonlijke omstandigheden meegemaakt, die ons hebben gedwongen om met de winkel te stoppen. Wij zijn er gelukkig goed in geslaagd om een uitstekende overnamekandidaat te vinden, zodat alle klanten toch hun biologische boodschappen kunnen blijven doen in Veenendaal", schrijven de dames in een brief aan hun klanten. "Na een aantal zeer prettige gesprekken hebben wij ervoor gekozen om de voortgang van de winkel te leggen in de handen van Odin."
 
Merle Komans van den Dries (directeur Odin): "De winkel bestaat al sinds begin jaren 80 en heeft een lange historie. We hebben er zin in om de winkel voort te zetten en de winkel met frisse energie een nieuwe toekomst te geven."
 
Anders en toch vertrouwd
Na de overdracht op maandagochtend 9 januari zal de winkel aan de Prins Bernhardlaan een paar dagen sluiten om een aantal noodzakelijke aanpassingen te doen. Kassasysteem worden vervangen, het assortiment wordt uitgebreid en de ramen worden voorzien van nieuwe signing. Als alles volgens planning verloopt, gaat de winkel donderdag 12 januari open als Odin Veenendaal. "Het wordt anders maar we hopen dat mensen zich weer snel vertrouwd voelen bij ons", aldus Merle.
 
Lid & mede-eigenaar coöperatie
Net als in alle winkels van Odin kunnen ook klanten van de winkel in Veenendaal lid worden van Coöperatie Odin. Leden zijn mede-eigenaar van Coöperatie Odin en kunnen gebruik maken van ledenvoordeel, waarmee ze onder andere voordeel krijgen op biologische en biodynamische boodschappen. Meer informatie daarover is straks te krijgen in de winkel.

Voor meer informatie: [email protected] en www.odin.nl 

Publicatiedatum: