Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Organto breidt groenten- en fruitproducten uit naar een van Europa's grootste supermarktketens

Organto Foods, een leverancier van biologische groente- en fruitproducten met toegevoegde waarde, kondigt aan dat na de recente start van de verkoop in Tsjechië, er nu ook een samenwerking is aangegaan met een van Europa's grootste supermarktketens, met het doel om meerdere producten aan te bieden in Servië.

Rients van der Wal, Co-CEO van Organto Foods en CEO van Organto Europe: "We zijn erg blij dat onze producten deze maand beschikbaar worden voor een andere retailpartner en een ander Europees land. We hebben veel tijd besteed aan het opbouwen en optimaliseren van onze infrastructuur om brede distributie bij Europese retailers mogelijk te maken. Wij denken dat we door de samenwerking met deze zeer gerespecteerde multinationale supermarktfranchise verder kunnen werken aan onze missie om biologische groenten en fruit beschikbaar te maken voor elke consument. Door biologische groenten en fruit te leveren, zal Organto deze supermarktketen helpen zich te concentreren op haar biologische verscategorie en deze uit te breiden."

"Deze nieuwe samenwerking maakt gebruik van de sterke punten van beide bedrijven in het bedienen van de hedendaagse consument, die vraagt om hoogwaardige, gemakkelijke producten met een transparant en aantrekkelijk verhaal. Om de bekendheid, het marktaandeel en de vraag van de consument te vergroten, moeten we een verhaal vertellen. Bovendien delen we een gemeenschappelijke doelstelling: lekkere, hoogwaardige voeding toegankelijk maken door middel van een innovatieve, aantrekkelijke ervaring en tegelijkertijd de behoeften van een veranderende planeet en haar bevolking ondersteunen. Onze partner heeft het eerste digitale platform voor voedseloverschotten in Servië gepresenteerd. Het is een platform dat voedseloverschotten beheert en er tegelijkertijd voor zorgt dat grotere hoeveelheden voedsel bij die personen terechtkomen, die het nodig hebben. Dit sluit aan bij Organto's ambitie om voedselverspilling tegen te gaan, te werken aan het milieu, zich te richten op CO2-reductie, duurzame inkoop en het optimaliseren van verpakkingen om voedselverspilling tegen te gaan," aldus Van der Wal.

Voor meer informatie: 
Organto Foods Inc.
Tel.: +1 604 634 0970
www.organto.com  

Publicatiedatum: