Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ook biologische dierenvoeding op eerste About Cats & Dogs

Op 5 en 6 november vond voor het eerst About Cats & Dogs plaats. Het lifestyle event alle nieuwe en meer ervaren honden – en kattenvrienden. Zij konden kennismaken met de nieuwste voedingsmerken, leukste accessoires en beste verzorgingsproducten! Daarnaast waren er interessante sprekers in een 50 sessie tellende programma.

Yarrah was één van de exposanten. Leslie Korteweg stuurde namens Yarrah het volgende verslag toe: "We namen deel met een stand met een prachtig en strak nieuw design, gemaakt van duurzame materialen. Het waren twee succesvolle dagen met veel enthousiaste reacties op ons merk en een goede doorloop aan hond en kat eigenaren. Het was interessant om te zien dat consumenten die interesse voor bio hebben ons merk vaak al wel eens hadden zien liggen of al aan hun huisdier voeren. Ook een grote groep die nog niet van ons hadden gehoord en weinig van biologische dierenvoeding af weten. Daarom gaf Arthur Hartman op zaterdagmiddag een mooie presentatie om eens wat dieper in het onderwerp 'biologisch' te duiken. Wij vinden het namelijk belangrijk om bewustwording te creëren en mensen op een toegankelijke manier uit te leggen waarom biologisch beter is voor mens, dier en planeet. Zijn presentatie gaf hij de toepasselijke naam 'dont panic, it's organic'. Want of wij een zak brokken, een blikje paté of een kauwstaafje maken; het begint allemaal met de kwaliteit van de grondstoffen en het checken van waar deze vandaan komen."

Arthur Hartman tijdens zijn presentatie. 

Ze vertelt dat Yarrah alleen GMO-vrije grondstoffen gebruikt. "Wij auditen het hele proces, van 'boer tot voer'. Mocht er een grondstof niet door onze keuring komen, dan moeten we helaas weleens een nee verkopen. Maar uiteindelijk zorgen we hiermee dat onze producten van de allerbeste kwaliteit zijn. Geen zorgen dus, bij biologisch. Veel enthousiasme, positieve feedback en meer kennis voor het onderwerp, onze missie is geslaagd."

De tweede editie van het event zal gehouden worden op 11 en 12 november 2023.

Voor meer informatie: www.yarrah.com en www.aboutcatsanddogs.nl 

Publicatiedatum: