Nieuw: kerstpakketten met biologische planten

Een setje biologische kamerplanten, of een Doosje Biodiversiteit: webshop Sprinklr probeert werkgevers te verleiden om als kerstpakket te kiezen voor biologische planten. Dat doet Sprinklr onder het motto 'de wereld heeft al genoeg spullen, maar nooit genoeg planten'.

"Er gaat enorm veel geld om in de jaarlijkse kerstpakketten, en dat geld willen we natuurlijk zoveel mogelijk naar bio laten vloeien", zegt Suzanne van Straaten, oprichter van Sprinklr. "Het is onze missie om biodiversiteit te versterken, en onze core business zijn biologische tuinplanten." En tuinplanten passen natuurlijk niet bij het kerstseizoen. 

Om toch tuinplanten cadeau te kunnen doen heeft Sprinklr het cadeaupakket Doosje Biodiversiteit. Daarin zit een zakje inheemse bloemenzaden en een cadeaubon van Sprinklr die in het voorjaar om te zetten is in biologische tuinplanten. Leuke extra's in het Doosje Biodiversiteit: een determinatieflyer voor bijen van de Bijenstichting, een een determinatieflyer van de Vlinderstichting.

Werkgevers die geen bon willen geven maar liever groen geven, kunnen ook kiezen voor een setje met biologische kamerplanten.

Klik hier voor meer informatie


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven