Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Holland & Barrett opent Health & Happiness Studio in verschillende Nederlandse en Belgische vestigingen

Gezondheidswinkelketen Holland & Barrett opent op verschillende locaties in zowel Nederland als  België een Health & Happiness Studio. Door middel van geavanceerde lichaams- en huidanalyses  kunnen klanten terecht voor leefstijl- en verzorgingsadvies met bijbehorend productadvies op maat. Het concept brengt de expertise van Holland & Barrett op het gebied van natuurlijke gezondheid en verzorging dichter bij de klant en laat hen op deze manier ook kennis maken met het assortiment.

"We hebben de Health & Happiness Studio’s geopend omdat wij merken dat veel van onze klanten behoefte hebben aan persoonlijke aandacht & advies. Door de expertise die wij in huis hebben komen veel klanten hierdoor ook al naar onze winkels. Met de Health & Happiness Studio's willen we hier nog een stap verder zetten. Zo kunnen we klanten nog beter adviseren door kennis en inzichten vanuit geavanceerde tools te combineren."

In de Health & Happiness Studio kunnen klanten een consult boeken gericht op één van de drie  onderwerpen: vitaliteit, voeding of huid- en haarverzorging. Na een lichaams- of gezichtsscan volgt  een gesprek met een gekwalificeerde Health & Happiness Coach. Al het advies komt uiteindelijk  samen in handige documenten die thuis nagelezen kunnen worden en eventueel kan er door middel van een vervolgconsult opvolging aan gegeven worden. Na het consult wordt het  aankoopbedrag van de sessie omgezet in een waardebon, welke te besteden is alle vestigingen. 

Holland & Barrett kenmerkt zich door haar servicegerichtheid en personeel dat opgeleid wordt om  klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. De Health & Happiness Studio brengt hier een nieuwe  dimensie in. Wanneer er zich geen Health & Happiness Studio in de buurt bevindt, is er altijd een mogelijkheid om een online Health & Happiness Consult aan te vragen met een medewerker. Op deze manier is de kenmerkende expertise van Holland & Barrett altijd binnen handbereik.

De Health & Happiness Studio's zijn te vinden op de volgende locaties: 

Nederland

 • Health & Happiness Studio Tilburg
  84 Heuvelstraat, Centrum, Tilburg, NB, 5038 XX
 • Health & Happiness Studio Hoofddorp
  101 Polderplein, Hoofddorp, NH, 2132 BE
 • Health & Happiness Studio Amsterdam
  Van Woustraat 80, Amsterdam, 1073LP
 • Health & Happiness Studio Rotterdam
  Beurstraverse 166, Rotterdam, 3012 AT
 • Health & Happiness studio Zoetermeer
  Amsterdamstraat 69, Zoetermeer, 2711 ED

België

 • Health & Happiness Studio Hasselt
  Hasselt Koning Albertstraat 21, Hasselt, 3500
 • Health & Happiness Studio Antwerpen 
  Antwerpen Meir 51, Antwerpen, 2000

Voor meer informatie: www.hollandandbarrett.nl 

Publicatiedatum: