Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw onder eigen label Puur Mieke: biologische Coconut Aminos en cassavemeel

De webshop Puur Mieke heeft recentelijk weer twee biologische producten onder eigen label uitgebracht: Coconut Aminos en Cassavemeel. Eigenaresse Mieke Hendriks vertelt er graag wat meer over. "De 100% biologische Coconut Aminos is een donkere saus gemaakt van kokosnectar en is een gezonder en glutenvrij alternatief voor sojasaus. De saus heeft veel toepassingen, zo kan je hem onder andere gebruiken voor dressings, (dip)sauzen, marinades en in Aziatische gerechten.⁠ Onze Coconut Aminos bestaat uit slechts twee ingrediënten: biologische kokosnectar en zeezout. De smaak is zoet met een zoute en pittige nasmaak. Je proeft in de aminos geen kokosnoot, maar een zoete, zoute, umami-achtige smaak.⁠"



Deze saus bevat ook verschillende vitamines, mineralen én 17 verschillende aminozuren.⁠

  • GMO vrij⁠
  • Geen fyto-oestrogenen⁠
  • Vrij van fytinezuur⁠
  • Glutenvrij⁠
  • Laag in zout⁠

⁠"Gezond én lekker dus. Genoeg redenen om supermarktsoja te laten staan en te kiezen voor deze heerlijke Coconut Aminos.⁠"

De andere nieuwkomer is het 100% biologische cassavemeel. "Ons Cassavemeel is van nature glutenvrij en wordt gemaakt van de gehele cassavewortel uit Brazilië. Dit meel is super veelzijdig, want je kunt het gebruiken als 1:1 vervanger van tarwebloem", aldus Mieke.

  • Biologisch gecertificeerd⁠
  • Premium Kwaliteit⁠
  • Fair Trade IBD⁠
  • Van nature allergeenvrij

⁠Cassavemeel kan goed gebruikt worden in zowel zoete als hartige recepten. Denk bijvoorbeeld aan koekjes, cakes, pizzabodems, wraps of pannenkoeken. ⁠

"Wist je trouwens dat cassave al meer dan 5000 jaar wordt gegeten en dat het rijk is aan vezels en resistent zetmeel. Resistent zetmeel bevordert de gezonde darmbacteriën en past perfect binnen een gezonde lifestyle.⁠"

Puur Mieke
Puur Mieke bestaat sinds 2013 en is een webshop met alles voor een gezonde lifestyle. Alle producten zijn vrij van gluten, lactose, soja, gist, geraffineerde suikers, slechte e-nummers, GMO, BPA, weekmakers, sulfaten en parabenen.

Klik hier voor meer informatie over Coconut Aminos. En hier voor het Cassavemeel. 

Voor meer informatie: marketing@puurmieke.nl en www.puurmieke.nl 

Publicatiedatum: