Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Odin Oosterbeek compleet vernieuwd

Op zaterdag 24 september ging de biologische winkel Odin Oosterbeek weer open na een flinke verbouwing. Het pand aan de Cornelis Koningstraat 2 was in verband met de verbouwing van 16 tot en met 23 september gesloten. In die periode werd de winkel leeggehaald en vervolgens bijna geheel verbouwd. 

Biowinkel Odin Oosterbeek tijdens de verbouwing. 

Overzichtelijker en meer producten 
"Je kunt wel zeggen dat de winkel compleet vernieuwd is", zegt Odin-directeur Merle Koomans van den Dries. "Er is een nieuwe vloer, alle wanden zijn geschilderd en er is ook een nieuwe koeling en een nieuwe broodafdeling. Maar ook de indeling is veranderd en veel overzichtelijker en efficiënter geworden. Daardoor konden we de schapruimte flink uitbreiden, waardoor het assortiment nu groter is dan ooit. Met name de groenteafdeling en de koelschappen zijn uitgebreid. De collega's zijn natuurlijk wel hetzelfde gebleven en die staan klaar om iedereen weer hartelijk te ontvangen in de winkel."


Na de verbouwing is de hoeveelheid schapruimte en producten bij Odin Oosterbeek aanzienlijk toegenomen. 

Lid & mede-eigenaar coöperatie
Net als in de andere Odin-winkels kunnen ook klanten van Odin Oosterbeek lid worden van coöperatie Odin. Leden zijn mede-eigenaar van coöperatie Odin en kunnen gebruikmaken van ledenvoordeel, waarmee ze onder andere voordeel krijgen op hun biologische en biodynamische boodschappen. Meer informatie daarover is te krijgen in de winkel, maar ook via Odin.nl.

Het schap met verzorgingsproducten

Voor meer informatie:
Odin Oosterbeek
Cornelis Koningstraat 2
6862 CK Oosterbeek
026 33922380
[email protected] 
www.odin.nl 

Publicatiedatum: