Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leo de Kock in een 'sportief' jasje

Afgelopen zondag 18 september hebben collega's van Leo de Kock samen de finish behaald van de Dam tot Damloop! Wat op 5 mei begon met een Leo de Kock hardloopgroep onder leiding van sportfysiotherapeut Jeroen Bijman heeft geresulteerd in het behalen van de eindstreep in Zaandam. Maar liefst 10 Engelse Mijl hebben de lopers getrotseerd.

Vitaliteit
"Een goede gezondheid, betere werksfeer op de werkvloer en verlaging van stress zijn factoren die een bijdrage leveren aan een gezonder bedrijf. Het stimuleert collega's fit en vitaal te blijven. Collega's konden zich inschrijven voor een cursus van 10 weken, waarbij Jeroen de hardlopers de kneepjes van het hardlopen heeft proberen bij te brengen en niet zonder resultaat!"

Al snel werd het idee geboren om mee te doen aan de Dam to Damloop en hiervoor moest dan ook extra worden getraind. Het geeft een fijn gevoel om samen sportief bezig te zijn, elkaar te motiveren en te helpen. Daarnaast helpt het ook om de band tussen collega's op kantoor en in de productie te verstevigen en leren collega's elkaar op een andere manier kennen. Om de gezondheid van de medewerkers verder te bevorderen biedt Leo de Kock gratis fruit aan de medewerkers en wordt er tevens gestimuleerd om op de fiets naar het werk te komen.

Voor meer informatie:
Mariska Werring
Leo de Kock
van IJsendijkstraat 176
1442 LC Purmerend
Tel: +31 (0)299 42 09 75
[email protected]     
www.leodekock.nl      

Publicatiedatum: