Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Educatieve sessie, Organic Grower Summit 2022

"Marketing en certificering van regeneratieve en biologische producten: hoe ziet de toekomst eruit?"

Nu de regeneratieve tuinbouwsector de manier verandert waarop voedsel wordt geteeld, bespreken een aantal mensen uit de biologische sector de trends en standaarden binnen de marketing en certificering van regeneratieve en biologische producten tijdens de Organic Grower Summit 2022. Deze beurs wordt georganiseerd door Western Growers en OPN en staat gepland van 30 november tot 1 december in Monterey, Canada.

Tijdens de bespreking "Regenerative Organic Marketing and Certification—What Lies Ahead?" komen vertegenwoordigers van biologische telers aan het woord, evenals een van de grootste marketeers op het gebied van biologisch voedsel. Zij delen hun inzichten over het telen van regeneratieve gewassen, de toekomst van deze teeltmethode en hoe retailers deze producten kunnen verkopen aan de consument.

De sessie wordt geleid door Jessy Beckett Parr, chief program officer van CCOF. Het panel bestaat verder uit Scott Park, eigenaar van Park Farming Organics; Elizabeth Whitlow, directeur van Regenerative Organic Alliance; en Ann Marie Hourigan, senior team leader van het Quality Standards Team van Whole Foods Market.

Panelleden Scott Park, Elizabeth Whitlow en Ann Marie Hourigan

De regeneratieve tuinbouw wordt beschreven als een alternatieve methode om voedsel te produceren, waarbij er naar eigen zeggen minder negatieve schade aan milieu en maatschappij ontstaat. Er wordt meer nadruk gelegd op de gezondheid van de bodem en er zijn hoge standaarden voor het welzijn van dieren en de behandeling van medewerkers. Het idee is om een teeltsysteem te creëren dat in harmonie met de natuur werkt en de kwaliteit van leven verbetert voor elk betrokken mens of dier.

"Als biologische gemeenschap moeten we op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen de regeneratieve sector. Nu de markt ook de adoptie van regeneratieve claims stimuleert, moeten we nadenken over wat dit betekent voor het biologische label," zegt Parr. "Dit panel bespreekt de trends en standaarden binnen de marketing en certificering van regeneratieve en biologische producten."

De vijfde jaarlijkse Organic Grower Summit (OGS) wordt georganiseerd om belangrijke informatie te delen met biologische telers en producenten en om hen een overzicht te bieden van de kansen en uitdagingen op het gebied van de biologische teelt van vers voedsel.

"In samenwerking met Western Growers wordt er tijdens de OGS van dit jaar recente informatie gedeeld over het doorlopende succes van biologische producenten. Daarbij wordt de nadruk gelegd op het veranderende productielandschap en de rol van technologie daarin," zegt Matt Seeley, medeoprichter en directeur van Organic Produce Network. "Van zaadjes tot de bodem en de oogst; het is ons doel om de meest relevante en recente informatie te presenteren over de belangrijkste onderwerpen en problemen waar de biologische sector mee te maken heeft."

OGS 2022 wordt van 30 november tot 1 december gehouden in het Hyatt Regency Monterey Hotel & Spa in Monterey, Canada. In de komende weken volgt er meer informatie over het educatieve programma, de onderwerpen die behandeld worden en de sprekers. Meer informatie over de vijfde OGS is te vinden op www.organicgrowersummit.com.

Meer informatie:
Keigan Roos
Organic Produce Network
Tel.: +1 831 884 5058
[email protected]
www.organicproducenetwork.com

Publicatiedatum: