Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Past bij wat de consument op dit moment zoekt"

Leamo komt naar Nederland

Tholen - Het Franse bio-limonademerk Leamo komt naar Nederland. De craft lemonades zijn vanaf september beschikbaar bij Spring Water Company. "Ik heb al geruime tijd contact met Leamo, maar er kwam steeds iets tussen. Nu hebben we weer de tijd om nieuwe producten op te nemen en in de markt te zetten. Dit is een erg mooie range. Leamo valt op door het minimalistische design en er zitten niet heel veel ingrediƫnten in, het is heel puur. Dit alles past bij wat de consument op dit moment zoekt. En dan zeker in de horeca. Dus we gaan hier vol mee aan de slag", vertelt Marc Bod.

Naast Leamo Lemonade, traditionele limonade op basis van citroen, gaat het om een Mate, Ginger Beer en Cola. Ook neemt Spring Water Company de 'Arnold Palmer'-varianten op, een 50-50 mix van thee met limonade. Hierbij gaat het om de Leamo zwarte thee met perzik en de Leamo Groene thee met gember.

Spring Water Company richt zich met Leamo allereerst op de horeca. Daarna komen er mogelijk ook de grote flessen, van 750 milliliter, bij voor de retail. "Er zijn tot nu toe vooral veel reacties op het ginger beer. Daar zijn mensen heel benieuwd naar. Ginger beer is vaak heel zoet en de drankjes van Leamo staan bekend om het feit dat ze juist minder zoet zijn. Hiermee hebben we dus een echt lekkere ginger beer in huis."

Leamo zit in een 330 milliliter glazen fles (20 stuks per doos).

Voor meer informatie:
Marc Bod
Spring Water Company
Wolvenplein 25
3512 CK Utrecht
030 2310652
[email protected] 
www.springwater.nl