O.a. aandacht voor het afzet- en prijzenvraagstuk

BD Zomerschool: 24 en 25 september op De Kollebloem

Voor de zesde keer al komen in september jonge boeren samen op De Kollebloem voor de BD-Zomerschool (24 en 25 september). Tijdens de BD Zomerschool verdiepen ze hun kennis over de landbouw, ze wisselen hun ervaring uit met elkaar en met oudere boeren. In die ontmoeting verbinden ze de theorie en de praktijk van de biodynamische landbouw.

De BD-Zomerschool, een initiatief van pionier-boeren in samenwerking met Landwijzer en de Vereniging voor Biologisch-Dynamische Landbouw en Voeding, heeft dit jaar het begrip Renaissance als leitmotiv. Dit thema verwijst naar geboorte en nieuw leven, en dit telkens opnieuw. Niemand kan dit begrip beter vatten in zijn hele breedte en diepte dan de boer(in).

Naast enkele jaarlijks terugkerende klassiekers, zoals levenskrachten en preparaatwerking waarnemen, richten ze zich dit jaar ook op het afzet- en prijzenvraagstuk en de toekomst van de landbouw in de actuele maatschappelijke discussie rond ecologie en klimaat.
Schrijf tijdig in, vorig jaar was de Zomerschool snel vol.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.