Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KoRo introduceert nieuwe zelfgeproduceerde biologische dadel-noten spreads

KoRo lanceert biologische dadel tahini crème, biologische dadel macadamia crème met tonka, biologische dadel pijnboompitten crème en biologische dadel cashewnoten crème met vanille. Alle notenpasta's zijn eigen creaties van KoRo en worden geproduceerd in de KoRo-productiefaciliteit in de buurt van Neurenberg. Het bedrijf breidt hiermee zijn assortiment uit tot ongeveer 1400 producten.

Sinds het begin van het jaar produceert het Berlijnse bedrijf KoRo zijn eigen creaties, de dadel- en cashewnotenpasta met vanille, in zijn eigen productiefaciliteit in Zuid-Duitsland. De vegan spread is uniek op de markt omdat hij uit slechts drie ingrediënten bestaat: Dadels, cashewnoten en vanille. Geen palmolie, geen conserveringsmiddelen, alleen de zoetheid van dadels en een volle vanillesmaak. KoRo is niet alleen bekend geworden om zijn voeding in bulkverpakkingen, maar ook om zijn uitgebreide assortiment notenpasta's, die voor 100 % uit noten bestaan.

Vervolgens heeft KoRo nog meer dadelpasta-creaties ontwikkeld, zodat ze door hun originaliteit nieuwe klanten naar de winkel kunnen lokken en ook de aandacht op de rest van het assortiment kunnen vestigen. De biologische dadel crème met tahini, de biologische dadel macadamia crème met tonka en de biologische dadel pijnboompitten crème zijn nu verkrijgbaar in de online shop. De bovengenoemde crèmes zijn volgens KoRo uniek op de markt, er is geen vergelijkbaar recept. De nieuwste dadelspreads zijn gemaakt zonder palmolie of conserveringsmiddelen en bestaan uit een pure dadelbasis gecombineerd met noten crèmes en specerijen. KoRo is van plan om in de toekomst meer nieuwe creaties te ontwikkelen en zelf te produceren.

Piran Asci, KoRo CEO: "We willen producten creëren door middel van zekere mate van innovatie om de aandacht te vestigen op het merk KoRo en het brede assortiment producten in onze online shop. Dankzij onze eigen productiefaciliteit zijn we heel flexibel geworden en kunnen we de grill temperatuur en ingrediënten aanpassen. Ook kunnen we snel inspelen op de wensen van klanten."

Voor meer informatie: www.koro-shop.nl 

Publicatiedatum: