Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Milo Laureij begonnen als Program Director bij Brave New Food

Brave New Food, het innovatieplatform voor de voedselindustrie, versterkt zich met Milo Laureij als Program Director. Brave New Food stimuleert en versnelt duurzame en gezonde voedselinnovaties. Dat doet ze door gevestigde foodbedrijven en financiers te koppelen aan startups en scale-ups. Medeoprichter Bas Allart: "Met het aantrekken van Milo Laureij zetten wij in op een nieuwe fase van groei van ons platform, de community en dus meer duurzame impact."

Milo heeft een achtergrond in het campagnevoeren in de milieubeweging bij onder meer Greenpeace en als marketing en communicatiemanager bij verschillende overheden. In zijn laatste functie als content manager bij Kamer van Koophandel heeft hij veel startups en scale-ups geadviseerd over duurzaam ondernemen en groeien.

Milo Laureij: "In de programma’s van Brave New Food zoeken gevestigde bedrijven samenwerking met innovatieve startups om baanbrekende nieuwe oplossingen te ontwikkelen. Zo zetten we belangrijke stappen richting een duurzamer voedselsysteem waar de wereld op zit te wachten. Ik kan mij geen spannender en meer urgente uitdaging voorstellen en ik kijk ernaar uit om met deze Brave New partners aan de slag te gaan!"

Bas Allart: "Met een ervaren campagneleider en marketingcommunicatie specialist als Milo aan het roer van onze programma’s luiden we een nieuwe fase van Brave New Food in. Hij heeft zich in verschillende sectoren goed ontwikkeld en kan Brave New Food als platform op een hoger plan tillen. Met Milo en andere toekomstige versterkingen in het team zijn wij nog beter in staat om onze groeiambities te bereiken."

Voor meer informatie:
Brave New Food
+31 6 19920166
[email protected] 
www.bravenewfood.com 

Publicatiedatum: