Delegatie uit India bezoekt FiBL

Op 2 augustus heeft een delegatie van bijna 30 Indiase afgevaardigden met verschillende politieke vertegenwoordigers een bezoek gebracht aan de FiBL in Frick. Het bezoek was georganiseerd door het International Competence Centre for Organic Agriculture (ICCOA). Het doel van dit bezoek was de bevordering van de biologische landbouw in drie Indiase deelstaten.

28 mensen uit drie Indiase deelstaten verzamelden zich op de ochtend van 2 augustus bij FiBL in Frick. De delegatie vertegenwoordigde de drie Indiase deelstaten Sikkim, Uttarakhand en Karnataka, die wereldwijd toonaangevend zijn op het gebied van de bevordering van biologische landbouw. De delegatie bestond uit ministers van Landbouw en andere vertegenwoordigers uit de politieke en de certificeringssector. Het bezoek werd georganiseerd door ICCOA - het internationale competentiecentrum voor biologische landbouw en een reeds lang bestaande partner van het FiBL-project.

Naast specifieke inzichten in FiBL-projecten werden ook de politieke randvoorwaarden voor biologische landbouw besproken. De uitwisseling van kennis en ervaring was zeer succesvol voor zowel FiBL als de delegatie en zal in de toekomst verder worden versterkt.

Bron: FiBL


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven