Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natuurvoedingswinkel Puur! wordt Odin Heerde

Op maandag 3 oktober draagt Bas Mekking zijn winkel Puur! in Heerde over aan foodcoop Odin. De winkel wordt daarmee de 29e winkel van biologische coöperatie Odin en gaat na de overdracht verder onder de naam Odin Heerde. Puur! wordt al 12,5 jaar gerund door Bas. Onder zijn leiding is de winkel aan de Dorpsstraat 22 uitgegroeid tot een gezellige biologische speciaalzaak, met een goede bekendheid in Heerde en omgeving.

Foto links: Bas Mekking (links, Puur!) en Merle Koomans van den Dries (rechts, directeur Odin) schudden elkaar de hand. Credits: Odin Foto rechts: collega Puur! voor de winkel. Credits: Bas Mekking 

“Na 12,5 hele mooie jaren breekt er voor mij een nieuwe periode aan en draag ik de winkel aan het begin van de herfst over aan Odin” zegt Bas. “Ondanks het plezier dat ik nog steeds heb in de winkel, voelde het toch tijd voor een verandering. Ik ben ervan overtuigd dat de mensen van Odin, samen met het huidige team, de winkel met veel passie gaan voortzetten.”

Merle Koomans van den Dries (directeur Odin): “Zo midden in de zomer denk je misschien: komkommertijd. Maar niets is minder waar. Wij zijn bij Odin ook met deze temperaturen gewoon lekker bezig met allerlei mooie ontwikkelingen. En daar is dit er een van. Wij hebben er ontzettend zin in om de winkel van Bas voort te zetten en verder uit te bouwen.”

Vertrouwde gezichten en vertrouwd assortiment
Na de overdracht op maandagochtend 3 oktober wordt de winkel een paar dagen gesloten om een aantal noodzakelijke aanpassingen te doen, van kassasysteem tot belettering. Donderdag 6 oktober is iedereen weer van harte welkom in de winkel. De vertrouwde medewerkers van het team van Puur! komen na de overdracht in dienst bij Odin, aangevuld met enkele nieuwe gezichten van Odin. Rond de overdracht start ook de Odin Bezorgdienst met het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen in Heerde en omgeving.

Lid & mede-eigenaar coöperatie
Net als in de andere Odin-winkels kunnen ook klanten van de winkel in Heerde lid worden van coöperatie Odin. Leden zijn mede-eigenaar van coöperatie Odin en kunnen gebruik maken van ledenvoordeel, waarmee ze onder andere voordeel krijgen op hun biologische en biodynamische boodschappen. Meer informatie daarover is straks te krijgen in de winkel, maar nu al via onderstaande website.

Voor meer informatie:  
Odin
[email protected]
www.odin.nl

Publicatiedatum: