Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Udea Open Air: open dag op 25 september

Op zondag 25 september 2022 organiseert groothandel Udea een open dag: Udea Open Air. Een dag waarop de deuren worden geopend voor al haar klanten en medewerkers. Leveranciers kunnen deelnemen aan het leveranciersplein.

De dag start om 10.00 uur met een rondleiding. De rondleiding bestaat uit een uniek inkijkje in het nieuwe pand, waar onder andere een bezoek wordt gebracht aan het innovatieve en geautomatiseerde krattenmagazijn. Daarna is het festivalterrein geopend waar leveranciers van Udea de mogelijkheid hebben om een stand te plaatsen. Onder het genot van live muziek, een hapje en een drankje kunnen alle bezoekers kennismaken met de producten van de aanwezige leveranciers. Ook aan de kleinste bezoekers wordt gedacht. Er is een kidscorner aanwezig waar kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. Kortom: er is aan iedereen gedacht om er een prachtige dag van te maken.

Programma Udea Open Air
10:00 uur - Opening Udea Open Air
10:00 - 14:00 uur - Rondleiding gebouw
10:00 - 19:00 uur - Festivalplein en leveranciersplein open
15:00 uur - Woordje Erik Does
19:00 uur - Sluiting

Wilt u Udea Open Air bezoeken? U kunt zich hier aanmelden voor Udea Open Air. Vergeet niet om op de dag zelf een warm vest of jas mee te nemen voor de rondleiding; in het magazijn is het fris.

Leveranciers van Udea opgelet
Bent u één van leveranciers wie levert aan Udea en wilt u graag deelnemen aan het leveranciersplein? Udea nodigt u uit om uw producten te presenteren en te laten proeven aan alle bezoekers op Udea Open Air. Meld u hier aan voor het leveranciersplein.

Publicatiedatum: