LTO Nederland en Biohuis ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

De hernieuwde samenwerking tussen LTO Nederland en Biohuis is dinsdag 12 juli vastgelegd met de officiële ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst. Met het tekenen van de overeenkomst wordt gezamenlijk ingezet op belangenbehartiging voor ondernemers met biologische bedrijfsvoering op internationaal, nationaal, regionaal en lokaal niveau.

Biologische land- en tuinbouw is niet meer weg te denken als belangrijke sector. De ambities voor de toekomst zijn groot. LTO Nederland positioneert biologische landbouw daarom als een van de mogelijke transitiepaden richting een toekomstgerichte land- en tuinbouw in haar concept Toekomstvisie 2030. Een sterke belangenbehartiging voor de biologische primaire sector is ondersteunend aan deze transitie van groot belang. Voor Biohuis is de samenwerking met LTO Nederland belangrijk om zo de verbinding met de andere sectoren te onderhouden. Met de samenwerkingsovereenkomst van LTO Nederland en Biohuis wordt hier gezamenlijk invulling aan gegeven.

Met de hernieuwde samenwerking trekken LTO Nederland en Biohuis gezamenlijk op in de belangenbehartiging voor biologische ondernemers en versterken elkaar waar mogelijk. Dat gebeurt op (inter)nationaal, regionaal en lokaal niveau. De samenwerkingsovereenkomst is voor onbepaalde tijd gesloten.

Voor meer informatie: info@biohuis.org en www.biohuis.org 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.