Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Howitec over naar nieuw pand

November vorig jaar werd de eerste paal geslagen en begin juli 2022 was het zover en verhuisde Howitec van Bolsward naar Joure. "Een mooie volgende stap die geheel past in de ambities van ons bedrijf", zegt directeur Marco Anneveldt. "Als importeur en groothandel in netten en gazen met een eigen confectieatelier timmeren we jaren aan de weg. Dit jaar vieren wij ons 30-jarig bestaan en dan is dit nieuwe pand wel een hele mooie kers op de taart."

Het afgelopen jaar was een intensieve periode, omdat naast het bouwproject de business natuurlijk gewoon moest doordraaien. Het hele bouwgebeuren was voornamelijk het project van Joop Witteveen. Als eigenaar heeft hij dit in eigen beheer ontwikkeld en het resultaat is iets waar beide heren trots op zijn. “Ook de Friese samenwerking met Bouwadviesbureau Mark de Witte, bouwbedrijf Friso en installatiebedrijf Donker Veenstra is in deze toch uitdagende tijd constructief verlopen”, aldus Joop Witteveen.

Partner in netoplossingen
‘”Met de bouw van het nieuwe pand zetten we een duidelijke en zichtbare volgende stap naar de toekomst. Een toekomst waar we als internationale organisatie een duidelijke koers voor hebben uitgezet, namelijk onze positie als kennispartner en marktleider in netten- en gaasoplossingen verder uit te breiden. Ook de aanpassingen aan ons logo, huisstijl en communicatie zijn afgestemd op deze ambitie. ‘Verbinding’ en ‘partnership’ dat is waar wij als Howitec voor staan én voor gaan!”, aldus Marco Anneveldt.

Eigen confectieatelier
De nieuwe locatie biedt naast een fris en modern kantoorgedeelte volop ruimte aan een ruim en efficiënt opgezet magazijn. Hier ligt een veelheid aan netten voor zowel de tuinbouw, sport alsook voor de speciale projecten is opgeslagen. Ook het confectieatelier is belangrijk uitgebreid. In dit laatste ziet Howitec een belangrijk toegevoegde waarde. Met name voor het ontwerpen en produceren van gaaskooien voor o.a. tuinbouw, zaadveredelingsbedrijven en insectenkwekerijen. Als één van de weinige bedrijven in West Europa verzorgt Howitec maatwerk confectie in eigen huis.

Het nieuwe pand staat aan de Morseweg 9 in Joure, op het bedrijventerrein De Woudfennen en is zeer gunstig gelegen langs de A6 én de A7.

Voor meer informatie:
Howitec Netting 
www.howitec.nl

Publicatiedatum: