Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eco Life Scandinavia wordt Eco Living Scandinavia

Jubileumeditie Nordic Organic Food Fair: 16 en 17 november in MalmöMässan

De 10e en dus jubileumeditie van de Nordic Organic Food Fair vindt 16 en 17 november 2022 plaats in MalmöMässan (Zweden). Samen met Eco Living Scandinavia presenteert de Nordic Organic Food Fair de nieuwe biologische voedingsproducten en dranken, eco-living en groene verzorgingsproducten van meer dan 500 leveranciers. De beursorganisatie vond het, nu ze het tiende jaar ingaan, tijd voor een make-over. Na feedback uit de sector hebben ze de naam Eco Life Scandinavia veranderd in Eco Living Scandinavia, om een beter beeld te geven van de producten die bezoekers kunnen verwachten te vinden.

Ook de 'branding' van de beurs is opgefrist. De organisatie stelt daarom nieuwe en verbeterde ruimtes binnen Eco Living Scandinavia en de Nordic Organic Food Fair aan u voor.

  • Natural Health Show | Supplementen, kruidengeneeskunde, functionele voeding, gezondheidsdrankjes en eco huishoudelijke producten.
  • Plant Based Show (voorheen Vegan Scandinavia) | De laatste innovaties in plantaardig eten en drinken.
  • Natural Beauty Show | Omvat natuurlijke, biologische en groene huidverzorging, make-up en persoonlijke verzorging.
  • Free From Trail | Een nieuw onderdeel dat bezoekers helpt bij het vinden van exposanten die gespecialiseerd zijn in 'free from' producten.

Evenementdirecteur Melina Viking zegt: "Als het toonaangevende Noorse vakevenement voor biologische voeding, natuurlijke gezondheid, schoonheid en ecologisch leven, is het van vitaal belang om mee te evolueren met de industrieën die we bedienen. Onze nieuwe huisstijl - van de naam van de beurs en de verandering van het logo tot een volledig herontwerp van de website - zal helpen om de gelijktijdig georganiseerde beurzen (en subbeurzen) visueel samen te brengen in een allesomvattend evenement dat duurzaamheid bevordert."

"Al 10 jaar lang is het evenement zo geëvolueerd en heeft het belangrijke zakelijke deals mogelijk gemaakt voor merken over de hele wereld - terwijl het ook het belang van biologisch en duurzaamheid promoot. Ik kijk ernaar uit om de industrie opnieuw te verwelkomen op hun toegewijde evenement."

Klik hier voor meer informatie over gratis vooraf registreren.

Publicatiedatum: