Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Samenwerking tussen de leden zal daar nog verder versterkt worden"

Voorbereidingen nieuwbouw Nenco Food Group in volle gang

Tholen - De voorbereidingen voor de bouw van het nieuwe pand van Nenco Food Group zijn begonnen. "De eerste paal van het nieuwe pand in Berkel en Rodenrijs ging 24 juni de grond in. Dit nieuwe pand biedt ons de mogelijkheid om door te groeien met onze verschillende bedrijven. Het pand wordt 3,5 keer zo groot als het huidige pand aan de Piekstraat in Rotterdam. We gaan in ieder geval op het gebied van efficiency mooie stappen zetten daar", vertelt Bart Wullems, commercieel directeur van Nenco Food Group.

Nenco Food Group bestaat uit drie onafhankelijke voedingsbedrijven, met elk een eigen specialisme. Alle drie de bedrijven zijn gefocust op natuurlijke, gezonde en/of allergievriendelijke voeding. Onder de Nenco Food Group vallen de merken Trouw Buckwheat (specialist in glutenvrije verwerking), DAFCO (Dutch Allergy Friendly Concepts) en De Molukken (import en export kruiden en specerijen). "Tussen de leden van de groep wordt er veel samengewerkt en dit zal nog verder versterkt worden wanneer we met z'n allen onder één dak gevestigd zijn."

Meer informatie over het bedrijf en de toekomstplannen kan ingewonnen worden tijdens de BIOFACH in Neurenberg. Nenco Food Group staat van 26 tot en met 29 juli in hal 1, stand 1-448. "We heten iedereen van harte welkom in onze stand, op onze vertrouwde plek. Na de zomer zullen we een klein opstartfeestje rond de nieuwbouw organiseren."

Een beeld uit de Timelapse gallery van Nenco, waar men de bouw op de voet kan volgen.

Voor meer informatie:
Bart Wullems
Nenco Food Group
Piekstraat 63
3071 EL Rotterdam
+31 (0)10 48 66 332
[email protected] 
www.nenco.eu