Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw van Yakso: vegan smaakmakers

Oestersaus, hoisinsaus, vissaus en knoflook; de basis voor heel veel gerechten. De hoogste tijd om deze smaakmakers ook bij vegan gerechten te kunnen gebruiken, vonden ze bij Yakso. Ze gingen aan de slag met een receptuur en juiste smaakbeleving. Dat is gelukt. Maak kennis met de Sea Sauce (als vegan alternatief voor vissaus) en de veelzijdige Vegan Oestersaus van Yakso. Net als de geliefde hoisinsaus en biologische, gehakte knoflook.

Yakso Sea sauce (vegan alternatief voor vissaus)
De diepe, iets nootachtige smaak is erg lekker in (dip)sauzen, marinades en curry's, bij Yakso noodels en in je Thaise tom kha kai (met jackfruit). Het laat zich goed mengen in gerechten zonder te overheersen. De vegetarische saus is onder andere gemaakt van rijstazijn, cocos aminos, kombu (zeewier) en shiitakes.

Yakso Vegan Oestersaus
Deze zoete Aziatische saus is erg lekker als marinade, woksaus en tafelsaus. Erg lekker door een Thaise curry, in combinatie met Yakso noedels, (roerbak)groente, Yakso seitan of jackfuit. Je kunt de saus écht overal voor gebruiken. Een perfect alternatief voor de traditionele oestersaus. Het heeft een herkenbare, karakteristieke smaak en het is een belangrijke smaakmaker in de Thaise keuken. De vegan oestersaus van Yakso is gezoet met agave en onder andere gemaakt op basis van tamari en kombu (zeewier). Kombu is voedzaam, heel smaakvol en zit bomvol jodium.

Hoisinsaus
Deze zoete, Aziatische saus wordt veel gebruikt als marinade of glazuur voor vlees. Of als toevoeging bij roerbakgerechten. Erg lekker bij basmatirijst, Yakso seitan, tofu en jackfruit. Of als dipsaus bij een loempia (gemaakt van Yakso rijstpapier). Deze vegetarische saus is onder andere gemaakt van bruine rijst miso, kombu (zeewier), shiitakes, specerijen, sesam en knoflook.

Gehakte knoflook
Deze geliefde smaakmaker is meteen klaar voor gebruik. Het geeft alle gerechten extra smaak en geur. De aromatische smaak is lekker in allerlei gerechten; van marinades, salades, sausjes tot stoofschotels.

Voor meer informatie:
Yakso - FZ Organic Food
Oppers 58
8471 ZM Wolvega
0561 610000
info@fzorganicfood.com 
www.yakso.eu 

Publicatiedatum: