Nieuw: een snoeppot vol dadel treats

Nieuw van Dalicious is de snoeppot. "Deze glazen pot vol Dalicious treats is een vrolijke en lekkere toevoeging voor iedere ruimte. Er is steeds meer vraag naar deze goed gevulde snoeppot als lekker en verantwoord alternatief, op de vergader- en koffietafel, in de pantry, in de wachtruimte voor gasten, op de balie bij de receptie en als extraatje voor de collega's op het werk. Ook wordt de snoeppot regelmatig cadeau gegeven, door bijvoorbeeld freelancers die hun opdrachtgever bedanken. Als je snoept kan je het maar beter goed doen, want dan kan je met een gerust hart nog een extra keer je hand in de snoeppot steken!”, vertelt Muriël Schueler van Dalicious. 

De snoeppot is gevuld met maar liefst 50 dadel treats, die slechts vier natuurlijke ingrediënten bevatten. "We maken de Dalicious treats om een goed gevoel te creëren. Dat doen we door de treats te maken van slechts een paar heel lekkere en plantaardige ingrediënten. De voedzame energie uit onder andere dadels en zonnebloempitten voeden geest en lichaam. Iedere treat wordt met de hand verpakt en deze unieke verpakking maakt het tot een cadeautje om te zien en te eten."

Voor meer informatie:
Muriël Schueler
Dalicious
Legmeerstraat 44-1
1058 NE Amsterdam
06 48352513
muriel@dalicious.nl 
www.dalicious.nl 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.