Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Organics Europe Youth Event: 31 augustus en 1 september

De eerste editie van het Organics Europe Youth Event zal op 31 augustus en 1 september gehouden worden in Frick (Zwitserland). Dit is een evenement voor jongeren die geïnteresseerd zijn in en actief zijn op het gebied van de biologische landbouw. Het zal een platform bieden om te discussiëren en te leren over de mogelijkheden en uitdagingen van biologische productie en de rol ervan als een duurzaam voedselsysteem.

Het jongerenevenement zal jongeren met diverse achtergronden samenbrengen: van boeren tot detailhandelaars en verwerkers, van activisten tot politici. Het evenement zal kruisbestuiving tussen verschillende disciplines bevorderen en innovatieve ideeën genereren voor de toekomst van de biologische productie.

Deelnemers aan de OEYE zullen hun professionele netwerk uitbreiden en zo het beginpunt vormen van een permanent netwerk voor Europese biologische jongeren. De inschrijvingen voor het Organics Europe Youth Event zijn nu geopend.

In deze video delen jonge professionals uit Argentinië, Zwitserland en Italië hun visie en ideeën over de biologische beweging.

Wat kun je verwachten?
Er staan workshops, discussies, speeches, verschillende netwerkactiviteiten en speciale excursies in Frick, in het hart van Zwitserland, op het programma.

Registreren kan hier.

Voor meer informatie: [email protected] en www.organicseurope.bio

Publicatiedatum: