Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Smaakspecialist investeert in zeewier en neemt de activiteiten van Seamore over

Dat het anders moet én anders kan is bij de Smaakspecialist al lang geen geheim meer. Daarom is de Smaakspecialist blij mee te delen dat het bedrijf verder uitbreidt en haar impact vergroot. Per 22 juni 2022 neemt de Smaakspecialist namelijk de activiteiten van Seamore over en voegt hiermee diverse producten van duurzame oorsprong toe aan haar assortiment.

Seamore is het merk achter verschillende levensmiddelen op basis van zeewier: hét eten van de toekomst. Zeewier wordt beschouwd als het meest duurzame voedsel op aarde. Het vereist geen zoet water, geen land, geen kunstmest of chemische gewasbeschermings-middelen. Enkel zonneschijn.

"Wij zijn ontzettend blij met de aanwinst van Seamore in ons portfolio! Het merk sluit perfect aan bij de strategie van de Smaakspecialist en het biedt de juiste uitbreiding van ons huidige assortiment onder de
merken Smaakt, BioToday, RAW Organic Food en Consenza. Wij geloven namelijk in de kracht en noodzaak van goede voeding voor een leefbare wereld. Als B Corp zetten wij ons dagelijks in om te laten zien dat het anders moet en anders kán. Onze huidige merken zijn al biologisch, grotendeels plantaardig en met hoge voedingswaarden. Zeewier, ook wel het eten van de toekomst genoemd, draagt volledig bij aan onze missie om op een innovatieve en duurzame manier bij te dragen aan de wereldvoedselvoorziening met behoud van de planeet", aldus Pieter Dirven, founder van de Smaakspecialist.

Het assortiment van Seamore bestaat uit onder andere zeewierchips, zeewier wraps en zeewier pasta. De producten worden gemaakt van duurzaam geoogst zeewier, rechtstreeks uit de Atlantische Oceaan en zijn daarmee een milieuvriendelijk alternatief voor reguliere chips, wraps en pasta. Meer informatie over de producten is te vinden op www.seamorefood.com.

Pieter: "Wij kijken er ontzettend naar uit om de samenwerking met onze huidige partners uit te breiden met de producten van Seamore, alsmede nieuwe partners en consumenten van dienst te kunnen
zijn."

Voor meer informatie:
De Smaakspecialist
Luchtenburgseweg 2
4858 RJ Ulvenhout AC
076 5656709
[email protected] 
www.desmaakspecialist.nl 

Publicatiedatum: