Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
8 en 9 november

KÖN organiseert 6e biologische forum over groenten en aardappelen

Op 9 november organiseert het Kompetenzzentrum Öko-Landbau Niedersachsen GmbH (KÖN) in Visselhövede het 6e 'Gespecialiseerde Biologische Forum voor groenten en aardappelen'. De thema's van de bijeenkomst van de sector zijn enerzijds de kansen die de digitalisering biedt en anderzijds een blik op de biologische marktontwikkeling in deze moeilijke tijden.

Het biologische forum zal beginnen met een discussie tussen handelaren, landbouwers en politici over de vraag hoe 30% biologische landbouw kan slagen. Aan deze discussie zal de Duitse staatssecretaris van Landbouw Silvia Bender deelnemen. En de Agrarmarkt Informationsgesellschaft (AMI) zal de nieuwe cijfers over de biologische markt presenteren.

Ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de aardappel- en groenteteelt staan op het programma van het 'Forum voor biologische groenten en aardappelen', evenals digitale technologie voor de akkerbouw. Het forum zal op dinsdagavond 8 november worden ingeluid met een speciale avond voor de biologische sector.

Voor reserveringen en verdere informatie:
Henning Niemann
Kompetenzzentrum Öko-Landbau Niedersachsen GmbH
Tel.: +49 (0)4262 9593 63
[email protected].
[email protected]
www.oeko-komp.de

Publicatiedatum: