Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Florentin Hummus komt als beste uit de test

De biologische Florentin Hummus Classic van Florentin is door het AD is uitgeroepen tot beste hummus. Het AD deed een test met acht verschillende hummusmerken in Nederland en de Florentin Hummus Classic werd als hoogste beoordeeld.

De leden van het panel spraken veel over de oorsprong van hummus en aangezien de naturel of klassieke Hummus voornamelijk wordt gegeten in het Midden-Oosten, richtte AD Magazine zich op klassieke hummus zonder toegevoegde smaken. Alle drie de panelleden beoordeelden Florentin Hummus Classic het hoogst. Ze hielden vooral van de gladde textuur, waardoor de hummus heel gemakkelijk te eten is en het hoge tahini/sesampasta-gehalte, dat zorgt voor een mooie volle smaak. Bovendien heeft dit product ook nog eens het laagste zoutgehalte.

Monique van der Meer van Florentin is blij met de uitkomst van de test. "Het is altijd geweldig om zo'n geweldige evaluatie te horen van ons product, waar we zo gepassioneerd over zijn, en om te zien dat alle energie en aandacht die we aan onze producten geven, weerklank vinden bij onze consumenten." 

Het artikel van het AD is via deze link te lezen.

Voor meer informatie:
Monique van der Meer
Florentin
Energieweg 132
3641 RT Mijdrecht
06 15921452
[email protected] 
www.florentin-bio.com 

Publicatiedatum: