Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met o.a. Paul Hombeck en Tony Bosma

Congres BioNederland: 17 juni

Vrijdag 17 juni organiseert BioNederland, vereniging van biologische producenten en handel, een congres met diverse sprekers uit binnen- en buitenland. Saskia Paulissen zal als ervaren moderator de dag hosten. Michaƫl Wilde, directeur Bionext, deelt met de genodigden zijn visie over de ontwikkelingen en uitdagingen waar de biologische sector voor staat. Speciaal voor BioNederland is Paul Holmbeck overgekomen. Paul is jarenlang political director Organic Denmark geweest en nu director van Holmbeck Eco consult. Hij heeft op verzoek van BioNederland een actieplan geschreven hoe de biologische consumptie in Nederland kan worden vergroot. Met de learnings van de Deense markt zal hij deze avond zijn visie geven op onze markt en welke stappen er gezet moeten worden.

Paul Holmbeck: "Looking forward to presenting a strategy that can ignite a new phase in the Dutch organic food and farming sector. Interviews with Dutch actors and lessons from Denmark and other nations reveal a huge potential. New policies, market partnerships and organizational alignments can accelerate organic market growth and drive conversion to organic farming in the Netherlands."

Het congres wordt afgesloten met en kijkje in de toekomst door futurist Tony Bosma. Hij staat bekend als confronterend en inspirerend. Hij adviseert onder andere de Europese Commissie en De Nederlandsche Bank en is actief binnen toekomstonderzoek en horizonscanning voor veel verschillende sectoren. Tijdens deze avond geeft hij een beeld van de toekomst van de voedingsindustrie, schetst de uitdagingen voor de toekomst en roept op tot anders denken en laat zien op hoeveel vlakken op dit moment verandering speelt.

Het congres is uitsluitend voor leden van BioNederland. Klik hier voor meer informatie over lidmaatschap van BioNederland.

Publicatiedatum: