Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bij Bo Weevil: Keukentextiel

Bo Weevil, de groothandel in biologisch katoen, heeft het assortiment uitgebreid met keukentextiel. "We hebben dit jaar geïnvesteerd in de uitbreiding van onze keukentextiel", vertelt eigenaar Iris Komen. "De schorten en sloven in onze collectie worden heel regelmatig besteld, ook door restaurants en cateringbedrijven. Verder verkopen we veel voedselzakjes in allerlei maten, van XL broodzak of stokbroodzak tot een klein voile zakje voor een broodje. Nu hebben we een theedoek en een keukenhanddoek toegevoegd aan de collectie, natuurlijk allebei van 100% biologisch katoen en GOTS-gecertificeerd."De theedoek heeft royale afmetingen, namelijk 60x60 centimeter. Daardoor is die ook makkelijk te gebruiken voor broodbakken of om groente in te wikkelen in de koelkast. De afmetingen van de keukenhanddoek zijn 50 x 50cm. Beide keukendoeken zijn verkrijgbaar in de natuurlijke kleur van katoen, ongebleekt en zonder verfstoffen – puur natuur.

De theedoeken zijn heel goed geschikt om te bedrukken en daarvoor is er ook een variant in de collectie met alleen het GOTS logo, zonder Bo Weevil logo.

Met deze keukendoeken biedt Bo Weevil een alternatief voor niet-biologisch keukentextiel en dat ondersteunt de missie van het bedrijf om de textielsector te verduurzamen. "We merken dat er steeds meer klanten bijkomen die bewust overstappen naar biologische producten, vaak eerst op het gebied van voeding en dan volgen andere producten. Een goede ontwikkeling voor mens en aarde!"

Voor meer informatie:
Iris Komen
Bo Weevil
De Liesbosch 8D
3439 LC Nieuwegein
030 2881521
[email protected] 
www.boweeviel.nl 

Publicatiedatum: