Romige nieuwkomers onder Ice Cream Factory

Nu de temperaturen weer stijgen, is het tijd om de vriezers weer te vullen. De komende tijd zullen er diverse nieuwe producten worden toegevoegd aan Ice Cream Factory.

"We introduceren een overheerlijke lijn met roomijs van vier varianten. Of je nu houdt van chocolade, walnoot of juist wat frisser zoals aardbei, er is voor iedereen wel een smaak bij. De lijn bestaat uit de smaken: Strawberry Cheesecake met heerlijk aardbeienroomijs met 7% koekdeegstukjes, roomijs met Bourbon vanille uit Madagaskar, Triple Chocolate met de allerbeste Belgische pure, melk en witte chocolade en Maple Walnut met ahornijs met 5% gesuikerde walnoten, en allemaal op basis van biologische weidemelk uit Nederland", aldus Anne van Woudenberg, Brand Manager private labels bij Udea.  

Het ijs is verpakt in een handzame papieren beker van 700 ml en zal de sweet cow lijn van Ice Cream Factory geheel vervangen. De nieuwe smaken combineren ook goed met een topping van cookie dough chunks, met chocolate chips of brownie.

"We zijn echt super trots op het merk wat er nu staat, met spannende combinaties met de beste smaak. En we blijven verder ontwikkelen zodat het aanbod aantrekkelijk blijft."

Ice Cream Factory voor de bio speciaalzaak
Ice Cream Factory is een breed ijsmerk bestaande vegan ijsjes, en klassieke room-, water- en vruchtenijs met de smaak van nu. 100% puur en natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen. Met Ice Cream Factory maken bio-speciaalzaken ijs toegankelijk voor iedereen. Exclusief verkrijgbaar bij Udea.

Voor meer informatie: www.udea.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven