Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Britse plantaardige bio-melk bij Jumbo in de schappen

De nieuwste toevoeging aan het assortiment van plantaardige zuivelalternatieven bij Jumbo Supermarkten is de biologische Mylk van het merk Rebel Kitchen. Het van oorsprong Britse merk zegt de smaak en veelzijdigheid van reguliere zuivel met hun producten te evenaren.

Ben Arbib, medeoprichter van Rebel Kitchen. 

Original en Barista
Rebel Kitchen Mylk is verkrijgbaar in twee varianten: Original Mylk, geschikt voor dagelijks gebruik, zoals in thee, met ontbijtgranen en bij het koken, en de nieuwe Barista Mylk, dat samen met koffie-expert James Hoffmann werd ontwikkeld, om de schuimbaarheid en neutraliteit van zuivel in koffie na te bootsen. Barista Mylk is nu al een favoriet op de koffiemarkt en was na de lancering op de website van het merk binnen 90 minuten uitverkocht.

"We zijn verheugd dat we ons 'no compromise'-alternatief naar meer consumenten kunnen brengen, nu hun verlangen naar merken die meer doen voor mensen en de planeet, blijft groeien", aldus Ben Arbib, medeoprichter van Rebel Kitchen.

"We zijn er trots op dat we een particulier bedrijf blijven, want dat geeft ons de vrijheid om te investeren in wat voor ons belangrijk is: biologische kwaliteitsproducten, gedurfde ethiek en duurzaamheid", zegt hij. "We zijn in staat om verder te gaan dan de categorienormen om een beter bedrijf te zijn: we zijn 100% koolstofneutraal; doneren 1% van onze omzet om regeneratieve biologische landbouwprojecten te ondersteunen en zijn een gecertificeerde B Corp sinds 2017."

Rebel Kitchen Mylk is sinds 17 januari verkrijgbaar in Jumbo winkels in heel Nederland. 

Voor meer informatie: www.rebel-kitchen.com

Publicatiedatum: