Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bij QSTA voor foodservice: Wholey smoothies, bowls en shakes

De ready-to-blend smoothies, bowls en shakes van het Berlijnse Wholey zijn nu verkrijgbaar voor de Nederlandse foodservice via QSTA. De 100% biologische, vegan en duurzame producten met intense kleuren als felroze en blauw zijn een hit onder zowel topsporters als hippe foodies. De smoothies, bowls en shakes zijn supersnel en makkelijk te bereiden en komen geportioneerd uit de vriezer: geen food waste dus.

Wholey voert een gevarieerd assortiment ontbijtproducten met de volgende smaken:

  • Smoothie Bowls: Açaí, Ocean, Tropical en Dragon
  • Smoothies: Kale Moss, Ban & Berries, Amazing Açaí, Ginger Ninja en The Real Green
  • Nomilkshakes (shakes zonder melk): New Vanilla, Choc Norris en Strawberry
  • en binnenkort ook beschikbaar: Açaí Drops.

Alle producten zijn glutenvrij, sojavrij en lactosevrij.

Biologisch
Wholey gebruikt alleen ingrediënten van de beste biologische kwaliteit. De ingrediënten worden bij optimale rijpheid geoogst en binnen een paar uur razendsnel ingevroren. 'Flash-freezing' is een van de meest natuurlijke manieren om fruit en groente houdbaar te maken, met behoud van vitamines en mineralen.

Supersnel en simpel
De smoothies, bowls en shakes zijn zeer geschikt voor hotels, ontbijt- en lunchcafés en -restaurants, sportscholen en -clubs, kantoren, sauna's, spa's en speciaalzaken. Alle producten worden diepgevroren geleverd in een isolerende verpakking van stro en extra droogijs en hebben een lange houdbaarheid. De smoothie bowls zijn in de diepvries gegarandeerd minimaal zes maanden houdbaar en de smoothies en nomilkshakes negen maanden. Alle producten zijn per portie verpakt en binnen zestig seconden klaar: doe de diepgevroren inhoud in de blender, voeg de aangegeven hoeveelheid koud water toe en mix tot de gewenste gladheid en dikte. Ze smaken goed met water, kokoswater, plantaardige melk of een sap naar keuze.

Missie
Wholey is opgericht door vier jonge Berlijners. Als voormalige topsporters vonden zij het volgen van een gezond en uitgebalanceerd dieet altijd al heel belangrijk. Maar tussen vergaderingen, intensieve trainingssessies en het gezinsleven door hadden de mannen daar vaak weinig tijd voor. In 2016 stelden ze zichzelf een doel: het ontwikkelen van de lekkerste en gezondste smoothies, om het lichaam snel en gemakkelijk een portie vitamines te kunnen geven. Inmiddels heeft Wholey zich ontwikkeld tot toonaangevende breakfast company en biedt het bedrijf een hele range aan producten die de ontbijttafel gezonder, duurzamer, makkelijker, kleurrijker en lekkerder maken. Naast de frozen smoothie bowls, smoothies en shakes biedt Wholey ook biologische hot breakfast bowls, shots en nut butters. De Ocean en Açaí Smoothie Bowls zijn sinds juni 2021 voor consumenten verkrijgbaar bij de meeste Jumbo winkels en via www.jumbo.com.

Over QSTA
QSTA is een nieuw versplatform voor foodprofessionals, dat vraag en aanbod in de foodwereld digitaal samenbrengt in één onestopshop. Alle producten op QSTA zijn vers en rechtstreeks leverbaar. QSTA is een platform waarmee foodprofessionals 24/7 lokale, bijzondere en dagelijkse versproducten snel geleverd kunnen krijgen in hun keuken of winkel. QSTA wil voor transparantie in de markt zorgen en bijdragen aan het verkorten van aanleverketens.

Voor meer informatie: www.wholeyorganics.com en www.qsta.nl 

Publicatiedatum: