Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw assortiment voeders voor biologisch legpluimvee

Vanaf 1 januari 2022 gelden er nieuwe regels voor biologische voeding voor pluimvee. Om hier op de juiste wijze invulling aan te geven heeft AR een nieuw assortiment Structomix-legpluimveevoeders voor de biologische houderij samengesteld. Dit assortiment gaat in op 1 januari 2022.

Op basis van jarenlange ervaring en nutritionele onderbouwing is gekozen voor een nieuw faseplan. Per fase verschilt de focus. Zo ligt de focus in de eerste weken van de leg op voeropname, hengewicht en eigewicht en later op het doorlegvermogen van de hennen. De voeders sluiten zo nog beter aan bij de specifieke behoefte van de hennen.

Klik hier voor een vergroting.

Volgens AR zijn de voordelen van de voerders als volgt: "Voeders sluiten aan bij de behoefte van verschillende rassen en kleuren hennen, veel 1e soort eieren van het juiste gewicht per opgehokte hen en verwerking van vismeel als krachtige dierlijke eiwitbron."

Voor meer informatie:
AgruniekRijnvallei (AR)
info@argroep.nl
www.argroep.nl

Publicatiedatum: