Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Programma krijgt meer zendtijd en nieuwe experts

Nog meer BinnensteBuiten bij KRO-NCRV vanaf januari 2022

Het succesvolle KRO-NCRV-programma BinnensteBuiten krijgt er vanaf 1 januari zendtijd bij. Het duurzame lifestyle programma verschuift naar iets later op de avond en komt met extra onderwerpen op het gebied van duurzaamheid én nog meer experts naast de vertrouwde gezichten als Alain Caron, Sharon de Miranda, Ramon Brugman en Marieke Schatteleijn. Het team wordt vanaf januari 2022 uitgebreid met duurzaam lifestyle expert Marieke Eyskoot, chef-kok Rosah van Schendelen en de eerder aangekondigde tuinvrouw Anne Wieggers.

Duurzame tips and tricks
Duurzame tuinvrouw Anne Wieggers begint een BinnensteBuiten moestuin. Op basis van haar kennis en passie geeft zij praktische tips hoe je met natuurlijke producten op eenvoudige wijze kan moestuinieren, zowel op je balkon als in je tuin. Anne is hoofdredacteur van een gerenommeerd tuinmagazine en schrijft boeken over toekomstbestendig tuinieren.

De kijker krijgt meer tips and trick over duurzaam leven: Duurzaam lifestyle expert Marieke Eyskoot laat zien hoe je bewuster kunt leven en welke groene, innovatieve en bereikbare keuzes je al kunt maken zonder veel in te leveren. Chef-kok Rosah van Schendelen, bekend van MasterChef, gaat het land door op zoek naar lekkere producten en eigentijdse boeren.

BinnensteBuiten gaat ook aandacht besteden aan vakwerk, producten die met aandacht en passie worden gemaakt en staan voor kwaliteit als tegenwicht tegen de hedendaagse weggooicultuur. Bevlogen makers nemen je mee in hun ambacht.

Van tuin tot koken: 13 experts in BinnensteBuiten
De experts van BinnensteBuiten dit voorjaar zijn, naast Anne Wiegers als de nieuwe tuinexpert, Marieke Eyskoot als duurzame life-style expert en Rosah van Schendelen als nieuwe chef-kok, Alain Caron (culinair expert), Camilla Dreef (vogelaar), Leon Mazairac (chef-kok), Marieke Schattelijn (boswachter), Martin Stuger (tuinspecialist), Nadia Zerouali (culinair schrijver), Ramon Brugman (chef-kok), Sharon de Miranda (chef-kok), Theo-Bert Pot (interieurontwerper) en Valentijn Carbo (architectuurhistoricus).

Al zeven seizoenen succesvol op TV, online, festival en als podcast
BinnensteBuiten beleefde haar eerste uitzending in september 2015 en het programma is in ruim 6 jaar uitgegroeid tot een succesvolle vaste waarde in de vooravond op NPO 2. Dagelijks stemmen gemiddeld ruim 650 duizend mensen af op BinnensteBuiten. Met het dagelijkse programma op NPO 2, het bijbehorende online platform en de social media (Facebook, Instagram en Pinterest) en een jaarlijks (online) BinnensteBuiten Festival inspireert KRO-NCRV haar kijkers om duurzaam te leven, te genieten en de natuur te ontdekken. In februari 2021 vierde BinnensteBuiten haar 1000e aflevering, vanaf Landgoed en kasteel Biljoen bij Velp.

BinnensteBuiten, vanaf 3 januari elke werkdag op een nieuw tijdstip om 19.05 uur bij KRO-NCRV op NPO 2 en op zaterdag een weekendeditie om 17.30 uur op NPO 2

Publicatiedatum: