Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stemming Bio-productverkiezing geopend

De genomineerden voor de Bio-productverkiezing van het jaar zijn bekend. Op de website www.bioproductvanhetjaar.nl zijn de 31 nieuwe bio-producten te zien. Iedereen die stemt kan maximaal vijf producten een score geven. Hierbij maakt men kans op diverse prijzen. Stemmen kan tot en met 6 januari 2022.

Uit deze stemming komt een top-5 van favoriete producten. Deze top-5 zal op de Biokennisweek op 12 januari een pitch houden voor een vakjury, waarbij de vakjury 3 winnaars kiest.

Jan-Paul Rutten (in het midden) directeur Gulpener Bierbrouwerij, winnaar Bio-productverkiezing 2021: "Het winnen van 'BIO product van het jaar 2021' voor onze Sterk Rogge Tripel is een enorme erkenning. Niet alleen voor het smaakvolle bier dat we in het net geopende en meest duurzame brouwhuis van Europa hebben gebrouwen, maar ook voor de ontwikkeling die we samen met onze boeren hebben doorgemaakt aangaande de biologisch geteelde oergranen. We hebben de prijs met trots op onze verpakkingen gezet."

Dit jaar organiseren Bionext en BioNederland samen de verkiezing en net als vorig jaar werken ze daarbij samen met FoodPersonality, een platform voor managers in de levensmiddelenbranche.

Voor meer informatie: www.bioproductvanhetjaar.nl  

Publicatiedatum: