Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dinsdag 11 januari, 14:00-14:30 uur

Reudink geeft online workshop 'Meer melk met minder aangekocht eiwit' tijdens Biokennisweek

Vanwege de onzekere situatie rondom corona heeft de organisatie besloten de Biobeurs en de veldbezoeken te laten vervallen en het online programma van de Biokennisweek uit te breiden. De online Biokennisweek vindt plaats van 10 tot en met 13 januari 2022 en Reudink is er bij.

Online workshops tijdens de Biokennisweek
Na het succes van het afgelopen jaar is er ook dit jaar een online Biokennisweek. Bezoekers kunnen online deelnemen aan meer dan 100 verschillende workshops met diverse thema's.

Op dinsdag 11 januari van 14:00-14:30 uur geeft Reudink de online workshop 51. 'Meer melk met minder aangekocht eiwit'. In deze workshop geven onze bio-melkveespecialisten antwoord op de vraag: hoe kunt u als biologisch melkveehouder de eiwitproductie van eigen land verhogen, de rantsoenen optimaliseren, en daardoor de aankoop van eiwit verminderen? We bieden u meer inzicht met als resultaat: meer melk, een hoger saldo en verduurzaming mede door een meer gesloten kringloop.

Graag tot ziens tijdens de Biokennisweek
Algemene informatie en toegangskaarten vindt u via deze link. Neem contact op met de klantenservice van Reudink of uw specialist voor meer informatie.

Voor meer informatie over Reudin: info@reudink-bio.eu en www.reudink-bio.eu 

Publicatiedatum: