Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agrio neemt Ekoland over

Per 1 januari 2022 neemt Agrio uit ’s-Heerenberg Ekoland over van Uitgeverij van Westering uit Baarn. Ekoland is al ruim 40 jaar het onafhankelijke vakblad voor de biologische landbouw en aanverwante sectoren in Nederland en Vlaanderen. 

Rechts Annemieke Praamstra en Jaap van Westering 

Agrio ziet Ekoland als een interessante en strategische aanvulling op het huidige mediapakket. De biologische sector heeft politiek gezien de wind mee. Voor een deel van de gangbare agrarische ondernemers is of wordt een biologische bedrijfsvoering een interessante bedrijfsstrategie.

Print en domeinnaam
De onderhandelingen tussen Uitgeverij van Westering en Agrio verliepen in een prima sfeer, mede doordat Jaap van Westering en Annemieke Praamstra, al sinds 1989 de drijvende krachten achter Ekoland, een sterke en als zodanig door haar achterban gedragen voorkeur hadden voor Agrio als nieuwe eigenaar.

Abonnees van Ekoland merken de komende tijd weinig van de overname, omdat de printuitgave wordt doorgezet. Agrio heeft de ambitie om het merk Ekoland ook als crossmediaal merk te gaan uitrollen. De domeinnaam www.ekoland.nl valt daarom wel onder de overeenkomst, maar de bestaande website niet.

Publicatiedatum: