Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

80 procent van beursoppervlakte SIAL Paris 2022 gereserveerd

De vooruitzichten voor de volgende editie van SIAL Paris, die plaatsvindt van 15 t/m 19 oktober 2022, zijn veelbelovend, met reeds 80% van de beursoppervlakte gereserveerd.

De SIAL Paris presenteert zich als de ontmoetingsplaats voor de hele internationale agrovoedingsketen, zowel als een weerspiegeling van de markt als van de transformatie ervan, die door de coronapandemie verder versneld is. Met het in 2020 geïntroduceerde thema "Own the change" blijft de beurs focussen op evoluties, transformaties en veranderingen. Het wijst volgens de organisatie op de noodzaak van een wereldwijde voedseltransitie, veranderende consumptie-gewoonten, benaderingen van landbouw en voedselverwerking die meer respect hebben voor het milieu en dieren, de ontwikkeling van start-ups die nieuwe modellen uitvinden, product- en service-innovaties die de komende jaren markeren. De ambitie van de beursorganisatie is om de spelers in de markt te voorzien van informatie van de markten op internationaal niveau en zo exposanten en bezoekers te begeleiden in hun economisch succes.

Zo zal ook in 2022 weer de ‘SIAL Insights’, de Sial Paris Think Tank, exclusieve studies op het gebied van consumentenverwachtingen, productinnovaties, markttrends en out-of-home catering verzamelen. Tenslotte, zullen ook de SIAL Innovation awards weer de belangrijkste innovaties belonen die in het jaar voorafgaand aan de beurs op de markt gebracht zijn.

Nederland goed vertegenwoordigd
De vooruitzichten voor de komende editie zijn veelbelovend te noemen. Nu al, bijna een jaar voor de beurs, is 80 % van de beursoppervlakte gereserveerd, waarbij aangetekend dat er tevens een extra hal geopend zal worden in vergelijking tot de vorige editie (in 2018). Ook vanuit Nederland is de belangstelling weer bijzonder groot: Nederland behoort traditioneel tot de best vertegenwoordigde landen op de SIAL, met bijna 200 deelnemers tijdens de laatste editie. Deelnemen aan de beurs kan als individuele exposant of in één van de Dutch Pavillions georganiseerd door Gielissen.

Wereldwijd zijn onder de SIAL-vlag diverse beurzen opgezet, die exposanten de gelegenheid geven om in veelbelovende regio’s hun export te ontwikkelen. Het SIAL Network is de laatste jaren verder uitgebreid en bestaat inmiddels uit de volgende beurzen. Voor diverse van deze beurzen worden ook Holland Paviljoens opgezet door Export Partner/NEC en Orange Exhibition Management.

SIAL Middle East, 7-9 december 2021, Abu Dhabi
SIAL India, 9-11 december 2021, New Delhi
SIAL Americas, 22-24 maart 2022, Las Vegas – Nieuw
Gourmet Discovery (fine food), 4-5 april 2022, Hamburg – Nieuw
SIAL Canada, 20-22 april 2022, Montreal
SIAL China, 18-20 mei 2022, Shanghai
Djazagro (foodtechnology), 30 mei-2 juni 2022, Algiers
Gourmet (fine food), 18-19 september 2022, Parijs
SIAL Canada, september 2022, Toronto (data te bevestigen)
SIAL China South, 27-29 oktober 2022, Shengzen
SIAL Interfood, 9-12 november 2022, Djakarta

Inschrijven 
Op de website sialparis.com of op die van de andere SIAL-beurzen kunnen geïnteresseerde bedrijven direct inschrijven of eerst een vrijblijvende kostensimulatie maken.

Voor meer informatie:
Promosalons Nederland
de officiële Nederlandse agent voor alle SIAL-beurzen
Anne Marie van Schaik
[email protected], 020 4620023

Oualid El Hajjioui
[email protected], 020 4620026.

Publicatiedatum: