What's hot in 2022? Daarover boog de National Restaurant Association zich in haar 2022 Colinary Forecast. In het trendrapport krijgen onder meer verpakkingen, plant-based en zero waste een centrale rol. Als topper onder de invloedrijkste keukens wordt die vanuit Zuidoost-Aziƫ (Vietnam, Singapore, Filipijnen) genoemd.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
“Ik bouwde mijn catering bedrijf op vanuit mijn liefde voor biologische voeding”
-
Gids voor natuurinclusieve catering moet inkopers helpen bij verduurzaming
-
Anne&Max opent tweede vestiging in Eindhoven
-
Anne&Max maakt 12.000 schoolmaaltijden mogelijk
-
Amsterdamse restaurants serveren biologisch tijdens Bio-diversiteitsweken
-
"Biologische producten passen binnen een biodiversiteitsvriendelijke keuken"
-
AI-zoekoplossing voor foodprofessionals
-
Bidfood en Van Gelder voegen regeneratieve producten toe via samenwerking met Boeren Natuurlijk
-
Van worteloverschot naar vers sap: Anne&Max tegen verspilling met No Waste Army
-
"Deze award laat zien dat onze keuzes en manier van werken écht verschil maken"