Inschrijvingstermijn Bio-productverkiezing 2022 verlengd t/m 10 december

Vanwege de grote belangstelling is de inschrijvingstermijn voor de Bio-productverkiezing verlengd tot 10 december. Zo kan iedereen die onlangs een nieuw product op de markt heeft gebracht alsnog meedoen.

De keuze voor het beste product wordt dit jaar gemaakt door het publiek en een vakjury. Nadat de inschrijvingsperiode is gesloten, zullen organisatoren FoodPersonality, BioNederland en Bionext via diverse kanalen consumenten oproepen om te stemmen op hun favoriete product. Uit die stemming komt een top-5 van favoriete producten. Deze top-5 zal tijdens de Biokennisweek op 12 januari een pitch houden voor een vakjury, waarbij de vakjury 3 winnaars kiest. Naast de juryprijzen komt er ook een publieksprijs.

De investering is 350 euro (€ 300,- voor leden van bij Bionext aangesloten verenigingen) en deelnemers komen onder de aandacht van een grote groep inkopers en consumenten. De winnaars ontvangen bovendien een prijs die extra zichtbaarheid oplevert bij hun doelgroep.

Voor meer informatie: www.bioproductvanhetjaar.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.