Donatieplatform moet bijdragen aan de groei van biologisch

Met een nieuw donatieplatform richt Bionext zich op iedereen die wil bijdragen aan de groei van biologisch. Op 30 november 2021 lanceert Bionext haar donatieplatform. Dit donatieplatform is open voor iedereen die biologisch een warm hart toedraagt. Met het nieuwe donatieplatform hoopt Bionext meer fondsen te werven die bijdragen aan haar missie: biologisch laten groeien in Nederland.

Meer kansen benutten
Als ketenorganisatie van de biologische sector in Nederland werkt Bionext al decennia aan de groei van bio in Nederland. Maar Bionext wil meer kansen benutten dan het nu doet. En daar is geld voor nodig. "Daarom gaat het donatieplatform open voor iedereen. Alle mensen die biologisch willen stimuleren in Nederland kunnen nu niet alleen kiezen voor biologisch op hun eigen bord, maar ook bijdragen aan onze organisatie", aldus Michaël Wilde, directeur van Bionext.

Giving tuesday
De timing van de lancering is bewust gekozen. Na Black Friday en Cyber Monday - dagen die gericht zijn op zoveel mogelijk consumptie – is er de tegenhanger Giving Tuesday. Deze valt altijd op de eerste dinsdag na de stuntdagen. Met Giving Tuesday wordt er in meer dan 75 landen aandacht gevraagd voor geven in plaats van nemen.

Doneren aan Bionext kan al vanaf 5 euro.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.