Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ZLTO en LTO Nederland

''Nog altijd geen schaderegeling voor bepaalde overstroomde gebieden''

''Voor ondernemers met gewassen in de uiterwaarden benedenstrooms van Boxmeer is nog altijd geen regeling bekendgemaakt na de overstromingen van afgelopen zomer. ZLTO en LTO Nederland hebben regelmatig contact met het ministerie van LNV over vergoeding van de schade. ZLTO blijft samen met LTO Nederland druk uitoefenen op het ministerie van LNV om te komen tot een schaderegeling'', laat ZLTO weten.

Ambtenaren vanuit verschillende ministeries hebben enkele weken geleden een voorstel voorgelegd aan hun ministers. ''Vanwege volle agenda’s, onder meer door de kabinetsformatie, zijn de ministers hier nog steeds niet voor bij elkaar gekomen. We hebben bij het ministerie van LNV duidelijk aangegeven dat onze leden dat onbegrijpelijk vinden.''

15 december
Op de website van RVO staat dat ondernemers met gronden in het wts-gebied hun schade tot en met 15 december kunnen melden. Het ministerie van LNV bevestigt dat deze datum alleen maar van toepassing is voor het Limburgse en Oost-Brabantse gebied dat is aangewezen in de wts-regeling.

Voor alle andere overstroomde gebieden geldt deze datum niet, omdat daarvoor nog geen regeling bekend is gemaakt.

Bron: www.zlto.nl 

Publicatiedatum: