"We maken van Black Friday Green Friday"

UniPharma plaatste 1.086 zonnepanelen

De zon schijnt in Zeeland de meeste uren van het land en gelukkig voor ons allemaal. Het gebruikmaken van zonne-energie is een prima middel om de CO2-uitstoot terug te dringen en dus past het opwekken van elektriciteit door middel van zonnepanelen goed in de maatschappelijke betrokkenheid van UniPharma. UniPharma heeft daarom het dak van haar hoogbouw voorzien van zonnepanelen.

Op het pand zijn 1.086 zonnepanelen gelegd met een vermogen per paneel van 445 wp (wp=wattpiek). Dit geeft een totaal geplaatst vermogen van maar liefst 483.270 wp. Ter vergelijking een gemiddeld huishouden in Nederland verbruikt 3.500 kwh per jaar. 1wp = 0,88 kwh. Het opgewekt vermogen is dus in theorie voldoende om 122 huishoudens per jaar van energie te voorzien.

Nieuwe hal
Op dit moment is men bij de groothandel bezig met de voorbereidingen om verder uit te breiden met een nieuwe hal, ook op deze hal zullen na afronding zonnepanelen worden gelegd.

Voor meer informatie:
UniPharma
Heerlijkheidsweg 20
4332 SN Middelburg
0118 434418
info@unipharma.nl
www.unipharma.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.