Mattisson ruilt Black Friday voor Green Friday

Voedingssupplementen merk Mattisson Healthcare sluit zich aan bij de Green Friday beweging en gaat op 26 november op groen. Op dezelfde dag is het bij retailers over de hele wereld Black Friday: een dag, weekend of zelfs hele week waarin overconsumptie wordt gestimuleerd aan de hand van hoge kortingen. Kopen om het kopen dus.

Wat is Green Friday?
Green Friday is een initiatief van Trees for All, een organisatie die consumenten en bedrijven aanmoedigt om te investeren in een groenere planeet. Het doel is om consumptie tijdens Black Friday te verminderen en samen met de deelnemende bedrijven zo veel mogelijk bomen te planten. Door geen korting te geven of enkel op duurzame producten hopen de aangesloten partijen de consument een stukje bewuster te maken.

Een prachtig initiatief vindt ook Mattisson Healthcare, een bedrijf waarbij de gezondheid van mens én natuur voorop staat. "Op deze manier willen wij samen met onze klanten bijdragen aan een duurzamer leven en een groenere planeet", vertelt Cas van Loon namens Mattisson Healthcare.

You order, we plant a tree
Geen hoge kortingen op het volledige assortiment, maar een uitgebreide range aan biologische en natuurlijke producten voor een speciale prijs. In ruil voor een bewuste aankoop investeert Mattisson samen met Trees for All in het planten van een boom. "We proberen hiermee een stukje bewustzijn te creëren dat een grotere rol gaat spelen dan gemak."

Mattisson hoopt dat in de komende jaren meer retailers afstappen van koopjesfestijn Black Friday en in plaats daarvan kiezen voor groen. 

Mattisson Healthcare
Mattisson is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een gewaardeerd merk met een complete range aan producten die bijdragen aan een gezond leven en een duurzame wereld. Op Mattisson.nl vind je een groot aanbod aan kwaliteitssupplementen, planten en kruiden, gezonde bakproducten, noten en zaden en sportvoeding.

Voor meer informatie: info@mattisson.nl en www.mattisson.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven