Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groen Agro Control benoemt Directeur Business Development

Op 1 januari start Jelger de Vriend als Directeur Business Development bij Groen Agro Control. In deze rol is hij onder meer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van markten en het marktteam.

Jelger heeft meer dan 20 jaar ervaring in de internationale AGF- en Retailsector. Hiervoor was hij onder meer medeoprichter en algemeen directeur van Innovative Fresh, een laboratorium dat zich richt op het meten van kwaliteit van AGF in supermarkten. Hij is ook medeoprichter en directeur van InQuality. In 2020 zijn deze bedrijven onderdeel geworden van Normec Foodcare, marktleider in de Benelux op het gebied van Testen, Inspecteren en Certificeren. Eerder werkte Jelger in verschillende rollen voor Total Produce, Albert Heijn en Chiquita.

Groen Agro Control heeft geavanceerde laboratoria en onderzoeksfaciliteiten in Nederland en Peru. Het bedrijf is actief in de keten van plantaardige producten en de voedingsmiddelenindustrie. Groen Agro Control voert onder meer microbiologische- en residu-analyses uit voor de AGF- en de levensmiddelenindustrie. Daarnaast voert het bedrijf innovatieve onderzoeksprojecten uit. Hiermee ondersteunt Groen Agro Control haar klanten zodat ze hun wereldwijd toonaangevende positie verder kunnen versterken.

In maart dit jaar werd Groen Agro Control ook onderdeel van Normec Foodcare. Naast zijn nieuwe rol bij Groen Agro Control blijft Jelger ook verantwoordelijk voor het AGF-Team en het Innovatie-Team van Normec Foodcare.

Voor meer informatie:
www.agrocontrol.nl 

Publicatiedatum: