De Traay neemt nieuw laboratorium in gebruik

De Traay heeft onlangs geïnvesteerd in een nieuw laboratorium. "Wij zijn trots op het resultaat en klaar voor de toekomst", vertelt Joyce Weerman. "De Traay streeft naar de hoogste kwaliteit en werkt al jarenlang samen met professionele imkers die voldoen aan de hoogste normen. Zo weten wij zeker dat de honing van de beste kwaliteit is en dat de imker rekening houdt met het leefmilieu van mensen, bijen en planten."

Foto's: Marloes Kort (Marloes Foto Art).

Elke geleverde partij honing wordt door de Traay zorgvuldig gescreend en alleen gekwalificeerde partijen worden verwerkt. "We volgen diepgaande procedures om de traceerbaarheid en zuiverheid van de honing te garanderen. In onze interne laboratoria voeren we alle belangrijke tests uit voor honing, residuen, microbiologie, GGO en vervalsing. Inclusief NMR voedselscananalyses. Daarnaast werken wij samen met geaccrediteerde laboratoria. Gedurende het hele proces zorgen we ervoor dat de voedingseigenschappen van de honing blijven behouden. Onze honing en onze manier van werken voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van BRC, IFS, Skal & Flocert (Fairtrade), EKO en Demeter."

Voor meer informatie: j.weerman@detraay.com en www.detraay.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.