PLMA's internationale vakbeurs 'World of Private Label' 2021 geannuleerd

Nu in Nederland en andere Europese landen strengere overheidsmaatregelen genomen worden in verband met COVID, heeft PLMA besloten haar 'World of Private Label' Trade Show, die was gepland in de RAI in Amsterdam op 14-15 december, te annuleren. Dit maakt de PLMA International Council bekend.

De PLMA-show trekt jaarlijks duizenden exposanten en bezoekers naar de RAI en is 's werelds grootste vakbeurs in zijn soort. Het evenement van december was eigenlijk de verschoven show van mei 2021, die ook onder COVID-beperkingen viel.

Bij de aankondiging van de afgelasting in december verzekerde PLMA haar leden, detailhandelaren en andere partijen in de private label-industrie ervan dat zij in 2022 ruimschoots gelegenheid zal bieden om te netwerken en zaken te doen. Een virtuele show, PLMA Global, zal in maart worden gepresenteerd, en het reguliere jaarlijkse fysieke evenement is vastgesteld op 31 mei en 1 juni 2022, in de RAI in Amsterdam.

PLMA President Peggy Davies zegt: "PLMA blijft zich inzetten om de wereldwijde private label-industrie te voorzien van netwerkmogelijkheden en waardevolle verkoop- en marketingoplossingen."

Voor meer informatie: www.plmainternational.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven