Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe M♥lk Bars van Lovechock: Caramel & Sea Salt en Hazelnut & Chai

Tholen - Lovechock heeft onlangs twee nieuwe Vegan M♥lk Bars op de markt gebracht: Caramel & Sea Salt en Hazelnut & Chai. Tijdens de regionale Duitse beurzen BioNord en BioSüd op 26 september en 3 oktober konden bezoekers al proeven van deze repen. Dit was ook het geval op de Natexpo in Parijs. Janine Korte vertelt namens Lovechock hoe de eerste reacties zijn: "Niet alleen wij van Lovechock maar ook onze klanten en winkeliers hebben met de nieuwe vegan M♥lk tabletten en repen een nieuwe liefde gevonden. Vooral de Caramel & Sea Salt was op de beurzen in Duitsland en Frankrijk een groot succes."

Barbara Lattman, Twei Sturm, Fran Rosario en Janine Korte op de Natexpo in Parijs. Janine heeft de Caramel & Seasalt in haar hand.

Caramel & Seasalt Vegan M♥lk is een chocolade met een vegan karamelsmaak van zachte moerbeien en een verrassende kick van zeezout. Hazelnut & Chai Vegan M♥lk is een biologische chocolade met Chai-kruiden en krokante stukjes hazelnoot. "We omschrijven deze repen graag als 'Pure Goodness': heerlijke milde Vegan M♥lk chocolade met harmonieus samengestelde biologische superfood-ingrediënten. Deze repen zijn heerlijk anders en zeer de moeite waard voor iedereen die waarde hecht aan bewust eten."

Over Vegan M♥lk
Normale melkchocolade bestaat uit suiker, melkpoeder, cacaoboter en cacaomassa. "Bij Lovechock zijn ze er van overtuigd dat er geen koemelk nodig is om lekkere en milde chocolade te maken. Onze oplossing is rijstmelk, dat we nu natuurlijke rijstdrank moeten noemen. Rijstdrank wordt gemaakt door voornamelijk bruine rijst met water te mengen. Het is vrij van verzadigde vetten en cholesterol. En nog een belangrijk voordeel: het is de minst allergene van de melkalternatieven. Aangezien rijstmelk van nature zoeter is dan andere melkalternatieven is het perfect om onze mildere rauwe chocolade te maken voor al die mensen die onze echt donkere chocolade een beetje te veel van het goede vinden."

De Caramel & Sea Salt 

De Hazelnut & Chai

Voor meer informatie:
Inge Verschoof
Lovechock
Asterweg 20 E1
1031 HN Amsterdam
020 7609100
[email protected] 
www.lovechock.com