Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gemeente Dronten start promotiecampagne bedrijventerrein Poort van Dronten

De gemeente Dronten start een promotiecampagne om bedrijfskavels op bedrijventerrein Poort van Dronten aan de man te brengen. Er liggen momenteel diverse bedrijfskavels vanaf circa 1.500 m² tot bijna 40.000 m2 te wachten. 
 
Poort van Dronten is een centraal gelegen bedrijvenpark in het hart van Nederland. Ontwikkeld voor ondernemers met een capaciteitsbehoefte vanaf circa 1.500 m² tot bijna 40.000 m2. Kenmerkend aan het gebied is volgens de gemeente de duurzame en toekomstbestendige gedachte die eraan ten grondslag ligt. Daarnaast is er de nabijheid van de Randstad. Poort van Dronten is daarmee volgens de gemeente 'de ideale kans voor ondernemers die willen groeien en werknemers die vrij willen wonen.'


Irene Korting, wethouder Economische Zaken: “In de gemeente Dronten zijn verschillende ruime bedrijfskavels direct beschikbaar.”

Op www.middenindemarkt.nl kunnen ondernemers direct een interactieve kavelkaart raadplegen. Ook zijn daar verhalen te lezen van diverse ondernemers die bewust voor de gemeente Dronten hebben gekozen. Zij geven een goed beeld van de mix van de internationale agrofoodbusiness en innovatieve maakindustrie die hier zijn gevestigd.

Belangstellende ondernemers en vastgoedadviseurs kunnen rechtstreeks contact opnemen met accountmanager Jacques van den Bosch, j.van.den.bosch@dronten.nl en 06 - 46 04 26 38, of via ondernemersloket@dronten.nl. 

 

 

 

Publicatiedatum: