"Vooral de kleurrijke Birthdaycake variant ziet er heel feestelijk uit"

MadeGood introduceert twee nieuwe granolarepen

Tholen - MadeGood heeft twee nieuwe granolarepen op de markt gebracht. Het gaat om de MadeGood Chocolate Drizzled Birthdaycake en de Chocolate Drizzled Vanilla. "Deze nieuwe allergeenvrije repen zijn met chocolade besprenkeld en een echte traktatie voor kinderen", vertelt Tim Laarman namens Riverside International.

In het voorjaar werd dit product al in Canada geïntroduceerd. "We zijn heel blij dat deze repen nu ook voor de Nederlandse markt beschikbaar zijn. De Chocolate Drizzled Birthdaycake en Chocolate Drizzled Vanille zijn een lekkere traktatie die passen binnen de richtlijnen van een gezond en biologisch tussendoortje. Vooral de kleurrijke Birthdaycake variant ziet er heel feestelijk uit."

De repen van 120 gram zijn net als de andere MadeGood-producten niet alleen biologisch gecertificeerd, maar ook vegan en glutenvrij. Daar komt bij dat de repen allergenenvrij zijn, naast vrij van gluten ook nog vrij van 7 andere meest voorkomende allergenen, namelijk: melk, ei, soja, pinda, noten, vis en schelpdieren. Tim: "Ook bevatten deze repen zes verborgen vitamines uit groentenextracten."

MadeGood communiceert op verpakking van de repen dat ze 'Free from nuts & safe for schools' zijn. Eerder zei Tim daar al over: "Dit betekent dat de producten geschikt zijn om op school te consumeren in de klas, wanneer er bijvoorbeeld kindjes zijn met een allergie. Scholen hebben dan een streng protocol wat er wel of niet de klas in mag. Onze nieuwe repen zijn dus veilig om mee te nemen naar school."

Voor meer informatie:
Tim Laarman
Riverside International
D. Egginkstraat 10
2131 XE Hoofddorp
06 27139660
t.laarman@riversidenaturals.com 
www.madegoodfoods.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven