Antwerpse telers organiseren eerste smaakbeurs voor horeca

Een lokaal aanbod groenten, fruit, zuivel, vlees en nog veel meer dat speciaal afgestemd is op de behoeften van de Antwerpse horeca? Daar willen de boeren van A-ploeg en PAKT zich voor inzetten. Horecaondernemers, verwerkers en cateraars, worden uitgenodigd op de allereerste Antwerpse Smaakbeurs. Zij kunnen tijdens deze belevingsbeurs kennismaken met lokale, Antwerpse boeren én hun producten.

"Met de smaakbeurs hopen we een eerste stap richting een zo volledig mogelijk aanbod dat aansluit bij uw wensen en noden te zetten. Samen willen we de korte keten toegankelijker maken en eventuele drempels om te werken met lokale, vers geteelde en seizoensgebonden producten voor u verlagen", aldus de organisatoren.

Praktisch
Datum: Maandag 29 november 16:00-19:00 uur
Locatie: Lokaalmarkt Deurne, Herentalsebaan 193, 2100 Deurne

Inkom is gratis, inschrijven via deze link.

Voor meer informatie:
A-ploeg boeren
PAKT boeren 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter Instagram

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven